Hou jij ook zo van Bella Italia? Dan moet je wel eens een keer naar Alghero. En met deze super deal heb je nu de kans!

Alghero is de mooiste middeleeuwse steden en een van de belangrijkste badplaatsen in het noordwesten. De stad heeft een uniek karakter met zijn geanimeerde historische centrum. Het is een heerlijke plek om er te ontspannen, en met zo veel uitstekende restaurants en bars maakt het een ideale plek voor het verkennen van de stranden en mooie plekjes van het nabijgelegen Riviera del Corallo. Bezoek ook het pittoreske centro storico. Omsloten door robuuste, honingkleurige zeeweringen en een plaatje van schaduwrijke geplaveide straatjes, gotische paleizen en genieten op de met cafés omzoomde pleinen. Je kan hier nog duidelijk een Spaanse sfeer proeven, vanwege het verleden van de stad als een Catalaanse kolonie. Er wordt zelfs nog een vorm van middeleeuws Catalaans gesproken, en straatnaamborden en menu’s worden vaak geschreven in zowel het Catalaans als het Italiaans.

Je vertrekt op 25 januari vanuit Eindhoven met Ryanair naar Alghero. Ik adviseer je hier de taxi te pakken naar het met een 9.6 beoordeelde Alghero City Hotel, waar je zal verblijven op basis van logies. Dit 4-sterrenhotel ligt in Alghero en heeft verschillende bezienswaardigheden zoals de Toren van Maddalena, Torre del Portal en Palazzo d’Albis op loopafstand. De perfecte uitvalsbasis voor deze citytrip dus!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Italy_Alghero_Harbor

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Screen shot 2014-12-07 at 1.54.28 PM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)