Even lekker weg in de meivakantie?? Ik weet dat veel van jullie meteen na de meivakantie tentamens hebben en kun je niet de héle week weg. Toch ben je er vaak erg aan toe om er even tussen uit te gaan -dan is deze trip helemáál ideaal voor jou. Doe een leuke citytrip naar deze prachtige Italiaanse stad, Turijn!

Na Milaan is Turijn de grootste stad van Noord-Italië en is volgens de Italianen zelf een stijlvolle stad. Hier vind je schitterende gebouwen en kan je genieten van de meest lekkere Italiaanse lekkernijen. Het kloppende hart van de stad is het mooie Pizza San Carlo Plein. Dit plein wordt omgegeven door gezellige winkeltjes en dé beste bakkers waar je kan genieten van heerlijk vers gebak…jammie! In het Valentino Park vind je een 18e-eeuws kasteel, de botanische tuin en het middeleeuwse dorp. Wanneer je flink wat heb gelopen heb je vast wat honger gekregen en kan je ongedwongen genieten van verschillende pasta’s, regionale wijnen en koffie – kortom, hier zit je op de juiste plek!

Je zult verblijven in het met een 9.6 beoordeelde Concord Hotel, op basis van logies en ontbijt. Dit zeer goede 4* hotel ligt in het historisch centrum van Turijn en heeft andere bezienswaardigheden zoals Lagrange en het Egyptisch Museum op korte loopafstand. Het hotel beschikt o.a. over een restaurant, bar/lounge en WiFi. Jouw comfortabele kamer is voorzien van alle gemakken, incl. minibar.

Op 7 mei 2015 vertrek je vanuit Eindhoven met Ryanair naar Turijn. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar jouw verblijf en dan kan je die paar dagen héérlijk gaan genieten.

Wees wel snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Italy_Turin_003

Boek nu jouw citytrip in mei! Zo kom je zorgeloos op het vliegveld van vertrek!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-03-29 09.49.16

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)