Staat Japan op jouw bucket list (bij wie niet?!) en wil je graag iets anders zien dan het populaire Tokio? Ga mee naar Okinawa!! 😀 Kun jij je mijn funcontent over dit eiland nog herinneren? Ver weg van de immense drukte van Tokio kun je op dit prachtig eiland genieten van de meest prachtige stranden en een andere taal en cultuur leren kennen dan wat je in Japan zou verwachten. Laat je verrassen!

De departementale hoofdstad Naha is nu tot een welvarende stad. Met de monorail en een snel groeiende skyline van moderne hoogbouw appartementen, is dit een eiland met mooie contrasten van natuur en verstedelijking.

Je vindt hier een mix van voornamelijk jonge Japanse vakantiegangers en Amerikanen, op zoek naar off-base plezier en een groeiend aantal buitenlandse toeristen. Voornamelijk Kokusai-Dori (International Blvd) is een hip en happening, kleurrijke en levendige boulevard van hotels, restaurants, bars, clubs en zowat elke denkbare souvenirwinkel. Ga vooral van het adembenemende uitzicht genieten van Shuri-Jo, een prachtig gerestaureerd kasteel dat was ooit het huis was van het oude Ryukyu koninkrijk.

Op 01 augustus vertrek je met Lufthansa vanuit Amsterdam naar Naha. Ik adviseer je bij aankomst de taxi te nemen naar het met een 9.6 beoordeelde Hotel Stork, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit zeer goed, typisch Japanse 2,5 sterrenhotel ligt in het centrum van de stad en is daarbij de perfecte uitvalsbasis om Naha te verkennen! Je hebt bijvoorbeeld het Okinawa Prefectural Museum and Art Museum op korte loopafstand! Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn de Haven van Tomari, de DFS Galleria Okinawa en Makishi Public Market. Ideaal!

Waar wacht je nog op? Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Asia_Japan_Okinawa_006

Boek nu deze deal! Meer verre reizen...

Screen Shot 2015-02-15 at 10.49.19

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)