IN PRIJS VERLAAGD!!!

 

Heb je altijd naar Johannesburg gewild, maar kon je nooit een goede deal vinden? Dan is vandaag jouw lucky day! Met deze super deal kan je veel geld besparen op een 7-daagse citytrip naar deze fenomenale stad!

Johannesburg, beter bekend als Jo’burg of Jozi, is een snel veranderende stad en het bruisende hart van Zuid-Afrika. De stad is bloeiende; het centrum wordt continu verfraaid en nieuwe loft appartementen en kantoren worden in een snel tempo gebouwd. De culturele wijk van Newtown, met zijn theaters, restaurants, musea en jazzclubs, is levendiger dan ooit.  Een absolute must-see is het Apartheid Museum, waar je met beeld- en audiomateriaal alles wordt bijgebracht over dit belangrijke deel uit de geschiedenis. Na dit zeer indrukwekkende museum kan je even iets luchtigers doen -ga dan eens naar de grootste lokale markt: Neighbour Goods Market. Deze uit 2 verdiepingen bestaande markt is vol van ambachtelijke producten, een echte trekpleister voor foodies. Haal er jouw brunch, zoek op de bovenste verdieping een bankje uit en ga er lekker eten, terwijl je van het uitzicht en zonnetje geniet. Als je de stad zelf wilt verkennen is Het Mary Fitzgeraldplein een goede start; vaak wordt er hier ook evenementen en festivals gehouden -meteen wat leuks te doen! In het Central Business District zijn er veel kunstgalerieën te vinden. Veel bezoekers maken een reis naar Soweto om meer te leren over de tijd van de Apartheid. Wil je meer zien dan de stad, vinden het idyllische natuurreservaat Suikerbosrand op slechts een uur rijden.

Je zal op 19 maart met Lufthansa vertrekken vanuit Amsterdam naar Johannesburg. Per transfer wordt je gebracht naar het met een 9.5 beoordeelde Europrime Hotel, waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit super 3-sterrenhotel ligt in het centrum van de stad, op korte afstand van verschillende shoppingmalls en parken.  Europrime Hotels beschikt o.a. over een buitenzwembad, 24-hour fitnesszaal en shuttleservice. Jouw kamer is voorzien van alle gemakken, inclusief heerlijk tempurpedic-matras. Heerlijk tot rust komen na al dat lange lopen dus!

Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Africa_SouthAfrica_Johannesburg_Night

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_johannesburg

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)