Goede deals naar Kaapstad zijn lastig te vinden. Tickets zijn altijd duur en mooie hotels zijn ook niet altijd even goed betaalbaar. Een aantal weken geleden deelde ik je mee dat Turkish Airlines een secret sale had voor tickets naar Kaapstad. Deze tickets kon je alleen maar boeken via Orbitz.  Het blijkt nu dat op een 1 of 2 data je deze tickets nu ook op Nederlandse websites kunt boeken (maar dit is ongelofelijk beperkt!)

Zo kan ik een goedkoop ticket van 3-12 juni met een top hotel combineren op de website van Expedia en heb je opeens een super mooie vakantie naar Kaapstad inclusief vluchten en een zeer goed 3 sterren hotel met ontbijt voor maar 751 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vliegen doe je dus met Turkish Airlines via Istanbul richting Kaapstad. Je verblijft in het 3 sterren en met 96% beoordeelde Hotel On St Georges inclusief ontbijt.

Dit is een geweldige deal naar Kaapstad en ik raad je aan dan ook zo snel mogelijk te boeken want de beschikbaarheid is erg beperkt.

Artikelbild_Boulders Beach Nature_Kapstadt

Hier ga je naar deze CPT deal
Bekijk deze deal

CPT DEAL JUNI

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)