Kaapstad is een bestemming waar ik heel veel berichtjes over krijg! Zeker een vakantiebestemming die extreem populair is maar ook vaak een duurdere bestemming. Gelukkig heb ik via de website van Expedia een mega geweldige Kaapstad deal voor je gevonden waarbij we de vluchten slim met een top hotel combineren zodat we het maximale voordeel eruit kunnen halen.

Vertrekken doen we op 6 december vanuit Brussel. Je vliegt dan via Amsterdam met KLM naar Kaapstad. Na aankomst raad ik je aan om een taxi te nemen en je verblijft de komende 2 weken in het 4 sterren en met 93% beoordeeld: Premier Hotel Cape Manor. Het hotel heeft een perfecte ligging en heeft ook een zwembad, restaurant en natuurlijk ook een bar voor de drankjes in de avond! Al met al een geweldige deal voor een geweldige prijs aangezien het super hoogseizoen is in deze reisperiode!

Dus ben je op zoek naar een Kaapstad deal dan is dit de deal voor jou! Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken.

Artikelbild_Boulders Beach Nature_Kapstadt

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

kaapstad

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)