Feestelijk verlichte kraampjes die minstens zo gevuld zijn als de bolle buik van de kerstman, overal waar je loopt de aangename geur van knapperige peperkoek én de gezelligheid van een vrolijk kinderkoor dat de bekendste kerstliedjes zingt: er is weinig zo magisch als de kerstmarkt! Rij dit jaar de ultieme decembervreugde tegemoet. Plof neer in de luxe touringcar en stap uit op jouw favoriete kerstmarktbestemming: van Antwerpen tot Munster en van Keulen tot Brussel – de keuze is aan jou!

Het is hét moment om de leukste cadeautjes op de kop te tikken, de ultieme kerstsfeer op te snuiven en de laatste ballen, slingers of hangers voor de boom binnen te slepen: de kerstmarkt! Reis dit jaar per luxe touringcar af naar één van de negen geselecteerde kerstmarkten in Europa. ’s Ochtends stap je vanaf het door jou gekozen opstappunt in de bus, waarna je rond 12.00 uur op de kerstmarkt arriveert. Hier heb je zo’n 6 uur de tijd om de decembersfeer te proeven en keer je na een gezellige dag rond 18.00 uur weer terug naar Nederland. Uiteraard is de touringcar van alle gemakken voorzien: toilet, koelbox, koffie- en theefaciliteiten, videoapparatuur en airconditioning. Het enige wat jij nog moet doen is kiezen! Tussen de kerstmarkt van Brussel, Keulen, Düsseldorf, Oberhausen, Antwerpen, Maastricht, Essen, Munster of Gent.

Ga jij genieten van een van deze geweldige kerstmarkten? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Misc_Dusseldorf_Kerstmarkt

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-11-15 om 10.35.21

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)