Parijs verandert in een magische lichtjes stad in de aanloop naar kerst. De grote warenhuizen worden omgetoverd tot een sprookjesdecor, de kerstmarkten staan bol van de kerststalletjes en de etalages van de kleine boetiekjes schitteren van de sfeervolle versieringen. Beleef nu 1 dag het ultieme kerstgevoel in Parijs en ontdek ook nog eens alle hoogtepunten van de stad tijdens de stadstour!

Met een luxe touringcar zal je ’s ochtends heel vroeg vertrekken vanuit Nederland. Vroeg in de ochtend kom je in Parijs aan. Voordat je de met lichtjes versierde straten van Parijs gaat ontdekken, zul je eerst nog een stadstour maken langs de prachtige bezienswaardigheden zoals ’t Louvre, Madeleine, Graf van Napoleon, Nôtre Dame, Dome des Invalides, Arc de Triomf en natuurlijk de Eiffeltoren. (De geplande stadstour is onder voorbehoud). Na deze prachtige rondrit krijg je voldoende tijd (minimaal 9 uur) om de stad te bezichtigen, ook kun je op eigen gelegenheid een boottocht maken over de Seine (optioneel). In de avond begint de terugreis, rond circa 02.00 uur zul je weer terug zijn in Nederland. En met meer dan 20 opstapplaatsen is er ook zeker een bus die dicht vanuit je huis vertrekt!

Boeken doe je deze geweldige citytrip op de website van Travelbird voor geweldige €29,95

Artikelbild_Paris_Eifelturm_und_Stadt

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

kerstshoppen parijs

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)