Straks is het weer tijd voor kerstbomen, sfeervolle ruimtes, prachtige lichtjes en natuurlijk cadeautjes. Hier heb ik dan nog een leuk idee voor een cadeau aan jezelf! Vier een van de meest magische feesten in Barcelona!

Kerst vieren in deze geweldige stad is erg verassend. Het weer is er rond die tijd vaak stukken aangenamer dan hier in Nederland dus je kan heerlijk buiten van de kerstsfeer genieten. Bij de meeste mensen zijn de Duitse kerstmarkten bekend, maar wist je dat er in Barcelona ook erg leuke kerstmarkten zijn? Ga eens naar Fira de Santa Llúcia, de grootste kerstmarkt van Barcelona. Ga dan heerlijk eten in een van de vele restaurants in de stad om bij te komen voordat je doorgaat naar de volgende markt. Als je van leuke hebbedingetjes met een verhaal houdt, dan zal je zeker jouw hart kunnen ophalen op Fira de Brocanters. In deze periode is het een waar spektakel voor het oog met alle prachtige kunstwerken van verlichting op meer dan 300 locaties in de stad. Op de vrijdag of zaterdag kan je gratis de prachtige licht- en watershow bewonderen in the Magic Fountain of Montjuic. Zo is er nog veel meer te doen (zoals optionele excursies bijvoorbeeld), des te meer reden om jouw kerstdagen in Barcelona door te brengen!

Het hotel waar je zult verblijven gedurende deze 6 dagen, is het 3-sterren Hotel Rialto. Je kan hier per taxi heen, na aankomst op 23 december in Barcelona vanuit Amsterdam (met Transavia). Hotel Rialto is gevestigd in het geboortehuis van de beroemde kunstenaar Juan Miró! Het hotel beschikt over o.a. een lounge en bar en is gelegen in de Gotische wijk, nabij de Ramblas, de haven, de kathedraal en een metrostation. Perfecte locatie dus!

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_Sagrada_lights

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_Barcelona

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)