Keulen ligt op ongeveer 2 uur rijden vanuit Nederland. Ik zou de stad vergelijken met Utrecht want ook in Keulen heb je de Dom waar je niet omheen kunt. Keulen bied je alles aan shopping, lekker Duits eten en even het gevoel om helemaal weg te zijn terwijl je heel dicht bij de Nederlandse grens zit.

Op de website van Travelbird heb ik zojuist een geweldige deal gevonden voor een 3 daagse citytrip naar Keulen. Je reist met eigen vervoer naar deze stad en je verblijft in het 4 sterren: Dorint Koeln Junkersdorf am Stadion. Dit hotel is een zeer luxe hotel en is perfect voor je citytrip aan deze stad. Wat het helemaal leuk maakt is dat parkeren gratis is, je elke dag kunt genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en zelfs 1 dinner is inclusief in deze prijs.

Dus waar wacht je op? Boek deze geweldige citytrip naar Keulen. Je kunt alleen vandaag boeken en dan kun je tot augustus verblijven. Dus dit is ook super voor in de zomervakantie!

Cologne Night Cityscape

Hier ga je naar deze deal

keulen travelbird

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)