Kopenhagen is een stad perfect voor een korte citytrip. Lekker genieten van alles wat deze stad te bieden heeft. Even helemaal weg van Nederland maar toch op maar een uurtje vliegen. Ik heb op de website van Expedia zojuist een geweldige citytrip deal gevonden inclusief vluchten en een heel goed hotel voor maar 161 per persoon. (Op basis van 2 personen)

Vertrekken doe je op 23 april vanuit Eindhoven met Transavia. Na aankomst raad ik je aan om een taxi te nemen of de airport bus naar het centrum van de stad. Je slaapt in het 3 sterren en met 85% beoordeelde: Omena Hotel wat midden in het centrum van de stad gelegen is. Je slaapt in een standaard kamer op basis van logies en ook het wifi is al inclusief. Een geweldig hotel op een geweldige locatie zodat je de tijd in Kopenhagen maximaal kunt benutten.

Beschikbaarheid is helaas beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

colorful  houses of copenhagen

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Kopenhagen april 161

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)