Wil je eens Oud & Nieuw vieren in een andere stad binnen Europe? Kies dan eens voor gezellig Kopenhagen. Ik ben er zelf al vaker geweest en ben ervan overtuigd dat je hier echt een leuke (en romantische) Oud & Nieuw zal gaan meemaken.

In een uurtje vlieg je op de avond van 30 december met KLM naar Kopenhagen. Vanaf het vliegveld pak je de Øresundståg (trein) naar het centrum van Kopenhagen. Hier zul je de komende 3 nachten verblijven in het centraal gelegen luxe 4-sterren en met een 8.1 beoordeeld Ascot Hotel. 

Geniet van deze prachtige stad die vooral rond de kerst en oud en nieuw een romantische sfeer uitstraalt. Direct tegenover Kopenhagen Centraal vindt je het bekende pretpark Tivoli dat is geopend in 1843(!). Maar de Kleine Zeemeermin, het knusse ‘Nyhaven’ en de ‘Strøget’ (winkelstraat) kun je ook zdeker niet overslaan!

Begin 2015 met deze super city trip! Boek nu want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_Denmark_Copenhagen_Tivoli

Romantisch Oud & Nieuw Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-16 at 11.11.21 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)