Zin in een leuke citytrip naar een stad vol historische bezienswaardigheden? Ga dan naar het levendige Krakau! Kies nu voor een 3– of 4-daagse citytrip inclusief vluchten en verblijf in een super hotel met ontbijt vanaf €129!

In Krakau vind je het grootste middeleeuwse marktplein van Europa, de Grote Markt! Uniek aan dit fantastische plein is dat aan elke zijde evenredige straten lopen richting de stadsmuur. Wat zeker de moeite waard is om te bezoeken is de Mariakerk met twee ongelijke torens. Hier speelt elk uur een trompettist een melodie van vier noten.  De oorsprong van dit verhaal gaat terug tot in 1257. Toen wilde een torenbewaker alarm slaan voor naderend gevaar, maar bij de vierde noot moest hij zijn spel abrupt afbreken omdat hij geraakt werd door een pijl…

Tijdens je citytrip verblijf je in het met een 9.7 beoordeeld Aparthotel Maly wat dé perfecte uitvalbasis is om de schoonheid van Krakau te ontdekken! Deze locatie is super centraal want na 750 meter lopen ben je al op de Grote Markt waar tal van leuke terrasjes en restaurant te vinden zijn. Verblijven doe je hier op basis van logies en ontbijt en fijn om te weten is dat de WIFI gratis is!

Deze verrassende citytrip kan je boeken op de website van Travelbird vanaf €129 per persoon met als keuze een verblijf van 2 of 3 nachten. Vertrek is met verschillende data mogelijk tussen 1 april en 22 oktober 2015. Het vliegtuig  vertrekt altijd vanuit Eindhoven!

Kan jij niet wachten om te boeken? Dat het dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Europe_Poland_Krakow_007

Boek hier jouw citytrip! Vind hier meer leuke citytrips!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)