Pak nú jouw koffers in, want ik heb een super-mega-onvoorstelbare-oh-so-ah-ma-zing- deal gevonden; je gaat eindelijk een week naar Tokio zonder dat het je een rib uit jouw lijf kost!

Tokio heeft geen introductie nodig. Deze wereldstad moet je een keer gezien hebben: de Fuji berg, Tsukiji Central Fish Market, Harajuku, de Shinto tempel, Roppongi, Wakamiya Hachiman-gu Shrine, Heikenji en veel meer -tik het alvast allemaal van je bucket list. Tokio is een bruisende stad waar zoveel te doen is dat er niet genoeg uren in een dag zijn om het allemaal op te schrijven. Nu ga je het zelf ervaren!

Laat het met een 9.5 beoordeelde Chisun Inn Kamata hotel nou net in de buurt liggen van het de prachtige Wakamiya Hachiman-gu Shrine en Heikenji. Ideale ligging om Tokio te verkennen dus! Jouw kamer is uitgerust met de basis+ voorzieningen, inclusief koelkast, koffiezetapparaat/waterkoker, eigen douche en wc, wel zo fijn! Je zal op basis van logies verblijven in dit uitstekende 3-sterrenhotel. Op 19 mei vertrek je met Aeroflot vanuit Amsterdam naar Tokio, waar je de taxi kunt nemen naar jouw uitstekend hotel.

Waar wacht je nog op? Boek snel, want deze deal gaat snel en de beschikbaarheid is beperkt!

Asia_Japan_Tokyo_010

Boek nu deze fantastische deal! Meer van dit soort deals!

Knipsel_tokyo

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)