KLM heeft op dit moment vanuit Antwerpen een goede ticket deal naar Kuala Lumpur. Met vertrek in april, mei en juni heb je al een retourtje voor maar €497! Een geweldige ticket deal en ik heb zojuist via de website van Expedia een KLM ticket gecombineerd met een hotel zodat uit eindelijk voor een citytrip van een week je maar €650 betaald!

Natuurlijk kun je ook gewoon los een ticket boeken of een ander hotel kiezen!
Dit is puur een voorbeeld: Vertrek is op 5 mei vanuit Antwerpen via Amsterdam naar Kuala Lumpur. Na aankomst raad ik je aan gewoon de airport bus te pakken. Binnen ongeveer 45 minuten ben je dan in het hartje van de stad waar je dan het best een taxi kunt nemen naar je hotel.
Je slaapt in het 4 sterren en met 82% beoordeelde: The Royale Bintang Kuala lumpur. Een heerlijk hotel gelegen in de beste (en meest toeristische) wijk van de stad. Hier vind je alles van shopping malls tot restaurantjes en heb je makkelijk toegang tot het OV van de stad.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken.

Kuala Lumpur

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

kl deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)