Het perfecte weekend Frankrijk en tóch dicht bij huis! Net over de grens bij België ligt Lille, de gezelligste Vlaamse stad van Frankrijk. Wanneer de bomen rood en bruin kleuren, de daken bedekt zijn met een dikke pak sneeuw, als de lente weer begint of wanneer de zomer haar intrede doet. Lille is prachtig in elk seizoen en daarom is dit arrangement te boeken tot en met eind december 2015!

Lille wordt beschouwd als de vriendelijkste en meest open stad van de “Grande Nation” Frankrijk. De charme van deze levenslustige stad verspreidt zich in het oude centrum, de oude stad met het Rihourpaleis, het oude beursgebouw, de Notre Dame kathedraal en de Grote Markt. De markt is de meest levendige plek in de stad met veel cafés en biedt je een prachtige, panoramische blik op de architectuur van de 17e tot en met 20e eeuw.

Fonkelende lichtjes, winterse chansons en zoete geuren, dat klink toch goed!? Als je de maand december nog iets bijzonders wilt doen, laat je dan betoveren door de kerstmarkt van Lille. Van culinaire streekproducten, versiersels voor in de boom of authentiek kinderspeelgoed, je vindt het hier allemaal. Sluit de avond af met een romantisch tochtje in het reuzenrad en de kerstgedachte is compleet. Van heerlijke chocola, mode en sieraden tot unieke kunstwerken: Lille biedt voor ieder wat wils. En dat de Franse cuisine voortreffelijk is, kan geen geheim meer worden genoemd. In Lille ervaar je de beroemde keuken in karakteristieke bistro’s, trendy barretjes en sterrenrestaurants. De regionale specialiteiten zijn zeer de moeite waard.  Dus, waar wacht je op?

Je verblijft in het Best Western Hotel & Spa Grand Palais, een voormalig herenhuis uit de 19e eeuw. Dit prachtige 3-sterren hotel beschikt over een eigen lounge, een receptie, gratis wifi en er is een spa met schoonheidsspecialiste. 

Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_Lille

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_travelbird

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)