Lissabon is een geweldige stad waar je een heerlijke citytrip kunt hebben. Zo heb ik op de website van Expedia.nl een geweldige citytrip deal gevonden. Namelijk een 4 daagse citytrip inclusief vluchten en verblijf in een goed en super centraal hotel met ontbijt voor maar €161 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je in dit voorbeeld op 31 Augustus. Na aankomst ga je het beste per taxi of met het OV naar het centrum van Lissabon. Je slaapt namelijk in het 2 sterren en met 79% beoordeeld: Hotel Duas Nacoes Residence.  Het hotel ligt midden in het centrum van de stad en je slaapt hier op basis van logies en ontbijt. Het hotel op zich is gelegen in het centrum van de stad en vanuit daar heb je een perfect uitgangspunt om de stad helemaal te verkennen.  Dit is echt een geweldige deal omdat Lissabon op zich een redelijk prijzige bestemming is als het gaat om vluchten.

Ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken want de beschikbaarheid is beperkt. Kun je niet op data reizen? Dan kun je de data zelf aanpassen en kijken of deze deal alsnog beschikbaar is.

Straßenbahn Lissabon

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Lissabon HG NL

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)