Lissabon is een lastige bestemming als het gaat om goedkope ciytrips. De vluchten zijn vaak een stuk duurder dan vluchten naar andere Europese bestemmingen. Ook de hotels zijn niet altijd even goedkoop vandaar dat je Lissabon niet heel erg vaak op mijn blog ziet staan.

Ik heb zojuist een geweldige citytrip deal gevonden naar Lissabon bij Arke. Zij bieden een 4 daagse vakantie naar Lissabon aan inclusief vluchten met Transavia en verblijf in een goed hotel voor maar €189 per persoon. Het zijn de laatste kamers en de laatste plekken en je kunt alleen nog vertrekken op 12 maart of op 23 & 24 maart voor ietsjes meer. Na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen naar je hotel. Het 3 sterren en met een 7,3 beoordeelde Avenida Park hotel. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Het hotel ligt op maar 50 meter van de metro en is perfect voor je citytrip.

Zo als eerder aangegeven dit zijn de laatste plaatsen dus ik raad je aan gelijk te boeken!

Artikelbild_Lissabon_Brunnen_Sonne

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Arke Lissabon citytrip

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)