Ben jij iemand die ervan houdt om een stad te bezoeken, maar geniet je er ook van om even te relaxen op de boulevard? Dan is Lissabon de perfecte bestemming voor je! Er is genoeg te zien, maar er zijn ook tal van mogelijkheden om te ontspannen en dat voor maar €99! Dus, waar wacht je nog op?

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Druk geklets in koffiehuisjes, het romantische Alfama en de typische Portugese keuken… beleef het allemaal!

Vertrekken doe je op 10 februari vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Lissabon, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met 77% beoordeelde: Pouso dos Anjos. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant en een bar. Verblijven doe je op basis van logies.

Kan jij niet wachten om deze prachtige stad te verkennen? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Lissabon_Bell_tower

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-12-02 om 12.43.29

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)