April is een maand waarbij het alle kanten op kan gaan. Het kan lekker weer zijn in Nederland, maar het kan ook nog vriezen. Wil jij geen risico lopen en wil je de eerste zonnestralen meepakken in april? Ga dan naar Lissabon! Voor maar €153 kun je al 4 dagen verblijven in een prachtig 4-sterren appartement!

De kleurrijke hoofdstad van Portugal heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Lissabon is de stad van fadomuziek, azulejos, heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de museum- waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Druk geklets in koffiehuisjes, het romantische Alfama en de typische Portugese keuken… beleef het allemaal!

Vertrekken doe je op 12 april vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Lissabon, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 100% beoordeelde: Portugal Ways Santos Design Apartments.  Dit appartement beschikt o.a. over alle basisbenodigdheden en gratis WiFi. Alles wat je nodig hebt voor een goede tijd is in huis. Verblijven doe je op basis van logies.

Lijkt het je wat? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Lissabon_Straßenbahn (2)

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-11-15 om 11.05.32

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)