Londen: Wanneer de warme klank van de Big Ben de stad doet ontwaken, schuif jij rustig aan in het restaurant van Hotel Hampton by Hilton. Vul je buik met een typisch Engels ontbijt en pak met een flinke dosis nieuwe energie de metro of een klassiek Londense taxi naar het centrum. Wandel vervolgens door het kenmerkende decor van deze bruisende metropool: langs de bekende rode dubbeldekkers, over Westminster Bridge met het prachtige uitzicht op Londen Eye en door het gezellige Hyde Park. Het zou zomaar een dag uit jouw stedentrip kunnen zijn. Geschiedenis, winkels, kunst, opera of underground. En dat op slechts een uur vliegen… London’s got it all!

Je hebt de keuze uit verschillende data van juni t/m december 2015. Je verblijft in het prachtige Hampton Hilton London hotel waar je verblijft op basis van logies en ontbijt.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Europe_UK_London_002

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)