Ik ben altijd op zoek naar citytrips naar Londen. Het ding is alleen dat ik jullie niet in een cheapo hotel wil hebben ergens waar je alsnog 1 uur elke dag bezig bent om het centrum in te kopen. En juist daarom, het vinden van een goed hotel in het centrum, is het vaak lastig op een geweldige Londen deal te vinden.

Gelukkig heb ik zojuist op de website van Expedia een nieuwe top deal gevonden naar Londen. Vertrekken doe je op zaterdag 12 april vanuit Eindhoven naar London Stansted met Ryanair. De vluchtijden zijn niet helemaal geweldig maar voor een kleine meer prijs kun je deze zelf aanpassen. Na aankomst neem je de Stansted Express trein om naar het centrum van de stad te komen.
Verblijven doe je in het Tune Hotel Kings Cross. Een zeer centraal gelegen hotel waarbij je makkelijk de stad kunt verkennen. Tune hotels is een keten uit Maleisie en maakt onderdeel uit van de AirAsia groep. De hotels zijn basic en praktisch maar zeker niet slecht want het hotel word namelijk met  87% beoordeeld en bied naast goede kamers ook gratis wifi aan.

Belangrijk: Dit hotel is bijna uitverkocht. Dus niet lang wachten maar boeken!

Artikelbild_London_Big_ben_Roter_Bus

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de Expedia website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Tune Hotel Kings Cross

Hier ga je naar deze deal

kings cross tune hotel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)