Ga je mee naar Londen? Op maar 50 minuten vliegen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Londen is een geweldige stad waar je zo veel kunt doen, zien en ontdekken. Ik raad iedereen aan tenminste 1 keer per jaar even naar de andere kant van de Noordzee te gaan om gewoon de stad te verkennen.

Ik heb zojuist op de website van Travelbird een geweldige 3 daagse citytrip naar Londen gevonden. Met vertrek vanuit Eindhoven vlieg je met Ryanair naar Londen Stansted. Vanuit daar neem je de Standsted Express naar het centrum van de stad en daarna ga je per tube door naar je hotel.
Je verblijft in het 4 sterren en met een 8,0 beoordeeld: Hotel Quality Maitrise wat op loop afstand ligt van de metro die je binnen de kortste keren naar het hartje van de stad brengt! Ook het ontbijt is inclusief. Kortom een geweldige deal voor een bedrag van maar €149 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Belangrijk: Boeken kun je deze citytrip alleen vandaag en de uiteindelijke prijs is afhankelijk van de datum die je uitkiest aangezien je kunt reizen van maart tot en met juni.

Red Bus on the Rainy Street of London in the Night, United Kingd

Hier ga je naar deze Londen deal
Bekijk deze deal

travelbird londen citytrip 149

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)