Londen is een van de duurdere steden om te bezoeken, maar blijft toch razend populair. De Big Ben, de Tower Bridge en Buckingham Palace blijven toeristische trekpleisters. Daar wil jij natuurlijk ook wel eens geweest zijn. Je kan nu een lang weekend naar Londen voor maar €218!

Vertrekken doe je op 19 juni vanaf Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Londen Stansted, waarvandaan ik je aanraad om het openbaar vervoer te nemen naar het hotel. Je zal verblijven in het 2-sterren en met 73% beoordeelde The Garth hotel. Dit hotel ligt erg centraal gelegen en kan dienen als perfecte uitvalsbasis om Londen te verkennen. Het hotel beschikt o.a. over een ontbijtservice en gratis WiFi. 

Zit jij binnenkort in de London Eye met het prachtige uitzicht over de stad? Dat kan zomaar waarheid worden. Boek snel, want beschikbaarheid is zeer beperkt! 

Red Bus on the Rainy Street of London in the Night, United Kingd

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm London

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)