Londen is een wereldstad en mocht je deze stad nog geen bezoekje hebben gebracht dan wordt dat hoog tijd! Bezoek Buckingham Palace, bewonder de Big Ben, maak een wandeling langs de Theems of geniet van een prachtig uitzicht vanuit de London Eye. Nog niet moe? Oxford Street wacht op je met haar rijke aanbod aan winkels, genoeg te doen dus. Welcome to London!

Met een luxe touringcar zal je ’s avonds/ ’s nachts vertrekken vanuit Nederland richting Calais/Duinkerken. Per ferry zal je de stad Londen bereiken. Aangekomen in Londen krijg je eerst een stadsrondrit langs de beroemde bezienswaardigheden zoals de Londen Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square. (De geplande stadstour is onder voorbehoud). Daarna zal de chauffeur je afzetten bij Victoria Embankment waarna je ruim de tijd hebt om de stad te verkennen! In de avond begint de terugreis en in de vroege ochtend ben je weer terug in Nederland.

Vertrekken kan tussen 05 juli en 04 oktober. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_London_Silvester_

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-22 om 09.33.07

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)