Wat doe jij volgend weekend? Ik heb hier een leuke citytrip voor je gevonden voor 3 dagen het hippe Londen! Bij een epic city hoort een epic hotel, dus je verblijft dan in een zeer goed beoordeeld 4-sterrenhotel nabij de populaire Londen Fields voor maar €196!

Deze wereldstad behoort al jarenlang tot de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip. De populariteit dankt deze miljoenenstad aan de eigenzinnigheid van het land die tot diep in de wortels van Londen terug te vinden is. Britten hechten enorm veel waarde aan hun eigen cultuur en karakter. Wat betreft het aantal landen en overzeese gebiedsdelen behoort het Verenigd Koninkrijk tot de grootste koninkrijken ter wereld, waarmee Londen automatisch ook tot de meest machtige hoofdsteden ter wereld behoort. De eigen cultuur, de vele bezienswaardigheden en de toegankelijkheid van de stad zorgen ervoor dat jaarlijks miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland naar Londen komen om daar één of meerdere dagen door te brengen.

Op 30 januari vertrek je met Ryanair vanuit Eindhoven naar Londen. Ik adviseer je hier de taxi te nemen naar het met een 9,2 beoordeelde The Re London Shoreditch, waar je zult verblijven op basis van logies. Dit top 4-sterrenhotel is centraal gelegen en heeft verschillende bezienswaardigheden op korte afstand, zoals bijvoorbeeld the Museum of London, London Fields en the Ghirkin. Ideale locatie dus!

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_UK_London_014

Boek nu deze geweldige citytrip! Meer van dit soort deals!

Screenshot 2015-01-25 12.06.15

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)