Londen, de stad van de wereldberoemde dubbeldekkers, de nog altijd aanwezige rode telefooncellen en de sfeervolle pubs. Een aaneenschakeling van geweldige bezienswaardigheden en door zijn unieke sfeer nét iets specialer dan andere steden. De trendy winkels, vele restaurants en andere uitgaansgelegenheden maken een verblijf in een van de meest bezochte steden ter wereld compleet. Bovendien verblijf je 2 nachten op een schip; dit keer namelijk geen vliegreis, maar een tocht met een schip dat van alle gemakken is voorzien!

Londen… Wanneer de warme klank van de Big Ben de stad doet ontwaken, de marktkramen in Notting Hill en Camden worden voorzien van de mooiste spullen en Hyde Park zich langzaam maar zeker vult met muziek, picknickmanden en spelende kinderen, is Londen zonder twijfel op zijn mooist. Meng je tussen de rode dubbeldekkers, de Royal Guards én de imposante Tower Bridge en voel hoe de Theems niet alleen door het hart van Londen, maar langzaam maar zeker óók door dat van jou raast.

Graag een dagje shoppen of cultuursnuiven in deze geweldige stad, maar geen zin om het vliegtuig in te stappen? Dan is dit de perfecte aanbieding voor jou! Je combineert een stedentrip Londen namelijk met een boottocht inclusief overnachtingen (op de heen- én op de terugreis) en je geniet bovendien van faciliteiten die de overtocht naar Engeland nóg aangenamer maken. En het mooie is: je komt ’s morgens vroeg aan en gaat ’s avonds laat pas weer weg, zo kun je optimaal genieten van alles wat Londen te bieden heeft!

Vertrek is mogelijk in de maanden juni t/m september. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_London_Big_Ben_Abends_Lichter

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm Londen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)