Wat ga jij doen deze herfstvakantie? Zin in een heerlijke citytrip? Waarom niet? Ik heb zojuist een geweldige deal naar Londen gevonden! Waar het normaal gezien bijna onmogelijk is om een goed en vooral betaalbaar hotel te vinden op een goede locatie & een vlucht met goede vluchttijden heb ik het onmogelijke waargemaakt en een geweldige deal gevonden!

Vertrekken doe je op 14 oktober vanuit Eindhoven en na aankomst van je Ryanair vlucht ga je het beste per OV richting je hotel. Je slaapt in het 4 sterren en met 73% beoordeeld: Ambassadors hotel, gelegen in Kensington – Earls Court! Een geweldige locatie tegen een geweldige prijs! Want voor maar €164 boek je deze geweldige citytrip op de website van Expedia.nl

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken. Kun je nu op deze datum niet, pas dan zelf even de data aan en kijk of deze deal dan misschien ook wel beschikbaar is.

Tower Bridge Londres Angleterre

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

herfstvakantie londen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)