Londen, de stad van de wereldberoemde dubbeldekkers, de Big Ben en de Tower Bridge. Je vindt in deze bruisende metropool een aaneenschakeling van geweldige bezienswaardigheden en zeker in de wintermaanden is het hier nét iets specialer dan in andere steden. Wil je graag de kerstsfeer proeven of een dagje shoppen in deze geweldige stad, maar heb je geen zin om het vliegtuig in te stappen? Dan is dit de perfecte aanbieding voor jou! Het leuke: je verblijft 2 nachten op zee; dit keer namelijk geen vliegreis, maar een tocht met een schip dat van alle gemakken is voorzien!

Je hebt de keuze uit verschillende data in november, december en januari. Inbegrepen in deze prijs zijn de boottocht met Stena Line van Hoek van Holland naar Harwich en terug, inclusief 2 overnachtingen en een treinticket van Harwich naar het centrum van Londen en terug.

Beschikbaarheid is beperkt, dus ik raad je aan snel te boeken!

Artikelbild_London_Big_Ben_Abends_Lichter

Shoppen in Londen! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-02 at 3.00.33 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)