3-daagse citytrip naar de bekende hoofdstad Londen, vlucht en centraal gelegen 4-sterren hotel voor maar €155!

Londen, ik denk dat de meeste bezienswaardigheden al aardig bekend zijn maar ik zal ze alsnog even noemen. Uiteraard de Big Ben, wat de bijnaam is van de grote klok in de klokkentoren van het Palace of Westminster. Wist je dat dit een van de zwaarste klokken ter wereld is? Dan hebben we het beroemde Londen Eye Reuzenrad waarbij je een spectaculair uitzicht hebt over de stad op een hoogte van 15m, vooral ’s avonds is het extra mooi! Bezoek ook Buckingham Palace, Tower Bridge, Londen Dungeon, Trafalgar Square, Hyde Park, National Gallery en meer! Londen is een grote stad meer vele leuke plekjes en uiteraard kan je ook hier heel goed shoppen.

Je vertrekt op 14 maart 2015 vanaf Eindhoven met Ryanair  naar Londen Stansted. Vanaf de luchthaven pak je de taxi of het openbaar vervoer naar het centrum van Londen. Je verblijft in het 4-sterren Holiday Inn London Hotel wat is beoordeeld met maar liefst een 9.5. Vanuit dit hotel bezoek je makkelijk alle bezienswaardigheden die Londen je te bieden heeft!

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_UK_London_Bridge

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)