Houd jij van citytrips, maar is het er tot nu toe nog nooit van gekomen om naar Londen te gaan? Of heb jij nog nooit een citytrip gemaakt, maar wil je dit wel eens uitproberen? Maak dan gebruik van deze deal, want voor maar €187 kun je 4 dagen naar het prachtige Londen!

Wereldstad Londen is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk. De stad ligt op een klein uurtje vliegen vanaf Nederland en behoort al jarenlang tot de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip. De populariteit dankt deze miljoenenstad aan de eigenzinnigheid van het land die tot diep in de wortels van Londen terug te vinden is. Britten hechten enorm veel waarde aan hun eigen cultuur en karakter. Wat betreft het aantal landen en overzeese gebiedsdelen behoort het Verenigd Koninkrijk tot de grootste koninkrijken ter wereld, waarmee Londen automatisch ook tot de meest machtige hoofdsteden ter wereld behoort. De eigen cultuur, de vele bezienswaardigheden en de toegankelijkheid van de stad zorgen ervoor dat jaarlijks miljoenen toeristen uit binnen- en buitenland naar Londen komen om daar één of meerdere dagen door te brengen.

Vertrekken doe je op 23 januari vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar London Stansted, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 89% beoordeelde: Holiday Inn Regent’s Park. Dit hotel beschikt o.a. over een restaurant, een bar/lounge en er is WiFi beschikbaar. Verblijven doe je op basis van logies.

Ben jij al warm gemaakt voor deze intense stad? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_UK_London_BigBen_II

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-11-25 om 10.49.11

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)