Zin in een citytrip naar London? Boek dan nu deze deal voor een 4-daagse citytrip naar London inclusief vlucht én verblijf in een hotel met lekker ontbijtje voor maar €180!

London is een prachtige stad waar veel te doen is. Wat je niet mag missen als je in London bent is de wisseling van de wacht elke dag om 11:30 bij Buckingham Palace! Ook raad ik je aan om naar de Tower of London te gaan en ofcourse naar de Big Ben en Londen Eye!

Het hotel waar je zal verblijven is het Garden View hotel in de trendy wijk Kensington, op 50 meter van Earls Court. Het hotel heeft comfortabele kamers met gratis WIFI. Elke ochtend kan je genieten van een continentaal ontbijt gereserveerd met toast, jam, onbijtgranen, koffie, thee en vruchtensappen!

Vertekken doe je op donderdag 12 maart vanuit Weeze. Je vliegt met Ryanair naar London, waar ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken!

Zit jij binnenkort in het vliegtuig naar London? Boek dan snel want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_UK_London_002

Boek nu deze leuke deal! Bekijk hier meer deals!

london

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)