London is altijd een gewilde bestemming voor citytrips maar vaak ook duur. Ik heb toch nog een leuke prijs kunnen vinden met een mooi 4-sterren hotel dat ten eerste met een 9.6(!) word beoordeeld en ten tweede centraal gelegen is.

Via Expedia heb ik deze deal voor je gevonden. Je vertrekt op vrijdag 23 januari vanaf Eindhoven en vliegt met Ryanair naar Londen. Hier pak je op eigen gelegenheid de ‘Tube’ om naar je met een 9.6 beoordeeld 4-sterren Novotel London Tower Bridge te gaan. Dit hotel is van alle luxe voorzien: fitnessruimte, Turks stoombad, Sauna, gratis WIFI. Maar is ook nog eens centraal gelegen nabij de fameuze London Tower Bridge.

Ga je mee en bezichtig je de kroonjuwelen in de Tower Bridge of de Kerkers; of ga je toch liever shoppen in Oxford Street en bij het luxe Harrods?

Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_London_Big_ben_Roter_Bus

Heerlijk London! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-29 at 1.01.17 pm

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)