Wie gaat er mee naar Los Angeles? Ik hem door slim de ticketdeal van vanochtend te combineren met een hotel wel een hele mooie aanbieding naar Los Angeles gevonden op de website van Expedia.nl! Een 8 daagse reis inclusief vlucht en een hipster hotel voor maar €781 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je in dit voorbeeld op 5 november en je vliegt met British Airways via Londen naar Los Angeles. Na aankomst raad ik je aan een taxi te nemen of om een auto te huren om naar je hotel te komen. Je slaap in het super hippe The Line hotel. Beoordeeld met 4 sterren en 89% aanbeveling zul je je hier gelijk helemaal thuis voelen. Het hotel ligt in Koreatown en heeft onder andere een buitenzwembad, bar en restaurant! Perfect voor je L.A. Citytrip!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan om snel te boeken. Kun je deze data niet dan pas gewoon de data aan en kijk of deze deal ook beschikbaar is voor jou data

Artikelbild_Los_Angeles_Skyline_Abends

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer LA deals!

the line deal

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)