Istanbul is een unieke stad om meerdere redenen, maar een ervan is dat deze stad op twee continenten gelegen is! Dus wil jij naar 2 continenten tegelijk op vakantie? Ga 10 februari dan naar Istanbul voor deze te gekke prijs en ontdek alle pracht en praal die er te vinden is!

Istanbul heeft een uniek karakter als smeltkroes van verschillende beschavingen en haar rijke historie. Zoals je misschien al weet is Istanbul de enige stad die op 2 continenten ligt met als natuurlijke grens de Bosporus. Met Corendon kan je nu makkelijk dit bruisende metropool kunt ontdekken. Het maakt niet uit wat het doel van jouw vakantie is, met deze Istanbul stedentrip kan het allemaal. Je vindt in deze wereldstad een rijke historie, een indrukwekkende cultuur en veel bezienswaardigheden zoals de Hagia Sophia, de Blauwe Moskee of het Topkapi Paleis. Met haar trendy nachtleven, haar hypermoderne winkelcentra en de immense Grand Bazaar is Istanbul een magneet voor iedereen. Dit moet je beleven!

Op 10 februari vertrek je met Transavia vanuit Amsterdam naar Istanbul. Hier kun je met de transfer naar het met een 7.5 beoordeelde Grand Yavuz De Luxe, waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit goed beoordeelde 4-sterrenhotel ligt in het oude gedeelte van de stad, Sultanahmed, en beschikt over 2 restaurants, waaronder een terrasrestautane met prachtig uitzicht over de Zee van Marmara, een wijnbar en verschillende wellnessfaciliteiten -HÉÉRLIJK!

Wees er wel snel bij, want voor je het weet vertrekt iemand anders met jouw luxe stedentrip!

Europe_Turkey_Istanbul_007

Boek nu deze fantastische last-minute deal!! Meer van dit soort deals...

Screenshot 2015-02-01 11.16.05

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)