Ik heb zojuist op de website van Expedia een geweldige deal naar Mallorca gevonden. Met vluchten en een goed appartement zit je lekker 6 dagen heerlijk op Mallorca voor maar €101 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 6 mei vanuit Eindhoven met Ryanair naar de luchthaven van Mallorca. Na aankomst zou je per taxi naar je hotel kunnen gaan maar je zou ook een auto kunnen huren zodat je tijdens je vakantie makkelijk het eiland kunt verkennen. Verblijven doe je in het 3,5 sterren Aparthotel Africa Mar dat met 74% word beoordeeld. Het hotel ligt super dicht bij het strand en heeft natuurlijk ook zelf een zwembad en een bar. En met gemiddeld rond de 25 graden eind juni zul je hier een heerlijke vakantie hebben tegen een super kleine prijs.

Dus wacht niet met boeken want goedkoper zal het echt niet worden. De beschikbaarheid is erg beperkt en ik raad je daarom ook aan gelijk te boeken.

Artikelbild_Mallorca_hafen_Boote

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

mallorca 6 dagen 101 euro mei

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)