Update nu beschikbaar voor 155 per persoon

Mei is de perfecte maand om naar Mallorca te gaan. Lekker genieten van warme temperaturen terwijl het eiland op zich nog redelijk rustig is en je niet gelijk het strand met 10 000 andere toeristen moet delen. Ik heb zojuist dan ook op de website van Expedia een geweldige 8 daagse vakantie gevonden inclusief vluchten en hotel voor maar 126 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je op 17 mei vanuit Maastricht met Ryanair naar de luchthaven van Mallorca. Na aankomst zou je per taxi naar je hotel kunnen gaan maar je zou ook een auto kunnen huren zodat je tijdens je vakantie makkelijk het eiland kunt verkennen. Verblijven doe je in het 3,5 sterren Aparthotel Africa Mar dat met 81% word beoordeeld. Het hotel ligt super dicht bij het strand en heeft natuurlijk ook zelf een zwembad en een bar. En met gemiddeld rond de 25 graden eind juni zul je hier een heerlijke vakantie hebben tegen een super kleine prijs.

Dus wacht niet met boeken want goedkoper zal het echt niet worden. De beschikbaarheid is erg beperkt en ik raad je daarom ook aan gelijk te boeken.

Artikelbild_Mallorca_St_Jordi

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Mallorca ex MST on 17 MAY 126e

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)