Malta is een eiland waar je moet zijn geweest. Het is een plek waar historie,cultuur en mooie stranden bij elkaar komen. Ik heb zojuist een geweldige 5 daagse Malta vakantie gevonden op de website van Expedia.

Je vertrekt op 8 april vanuit Eindhoven met Ryanair naar Malta. Na aankomst ga je naar het 3 sterren Hotel Damiani (80% beoordeeld) gelegen in Bugibba, Paul St Bay. Je slaapt hier in een studio kamer op basis van logies. Het hotel bied gratis wifi aan en heeft een buitenzwembad maar ik denk dat het nog net te frisjes Het hotel is goed gelegen en bied je de mogelijkheid om vanuit hier het eiland makkelijk te verkennen. Ik raad je wel aan een auto te huren zodat je nog makkelijker van A naar B kunt komen. (Bijvoorbeeld vanuit de luchthaven naar het hotel)

Met gemiddeld 21 graden in April is dit de perfecte voorjaarsvakantie zonder dat de grote massa’s aan toeristen je in de weg lopen. Het is lekker aangenaam weer. Stukker warmer dan in Nederland. Je slaapt in een goed hotel dus wacht niet met boeken want het aantal plekken is beperkt.

Artikelbild_Malta_Stadt_Boote_Hafen

Belangrijk: Om via onderstaande links naar de aanbieding te komen moet je op de website in het zoekveld de naam van het hotel invoeren : Hotel Diamiani

Hier ga je naar deze Malta deal

Malta deal ryan expedia

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)