Malta is een eiland waar je moet zijn geweest. Het is een plek waar historie,cultuur en mooie stranden bij elkaar komen. Ik heb zojuist een geweldige 5 daagse Malta vakantie gevonden op de website van Expedia.

Je vertrekt op 1 juli vanuit Eindhoven met Ryanair naar Malta. Na aankomst ga je naar het 3 sterren Hotel Damiani (80% beoordeeld) gelegen in Bugibba, Paul St Bay. Je slaapt hier in een studio kamer op basis van logies. Het hotel bied gratis wifi aan en heeft een buitenzwembad waar je lekker kunt afkoelen. Het hotel is goed gelegen en bied je de mogelijkheid om vanuit hier het eiland makkelijk te verkennen. Ik raad je wel aan een auto te huren zodat je nog makkelijker van A naar B kunt komen. (Bijvoorbeeld vanuit de luchthaven naar het hotel)

Met gemiddeld 27 graden in juli is dit de perfecte zomervakantie zonder dat het gelijk heel veel geld moet kosten. Het aantal plekken is beperkt dus wacht niet met boeken.

Artikelbild_Malta_Strand_Bucht

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

malta juli deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)