Iedereen bezoekt natuurlijk graag en vaak het bekende Londen, maar waarom niet eens een keer het echte Engeland ontdekken in Salford en Manchester? Je kunt nu naar deze fantastische plekken voor maar €150! En dan verblijf je ook nog in een zeer goed beoordeeld 4-sterren hotel… Ik zeg doen!

Het moderne en hippe Manchester heeft als een van Europa’s grootste studentensteden een hoop te bieden. De stad telt naast de moderne inrichting een hoop indrukwekkende en historische gebouwen waardoor oud en hedendaags hier nauw met elkaar verbonden zijn. Vooral het universiteitsgedeelte is hier met zijn vele uitgaansgelegenheden super gezellig. Een late avondwandeling langs het water, wanneer de lichten van de immense gebouwen door het water weerkaatst zullen worden is zeker spectaculair te noemen. Verder zijn er vele musea en kunstgaleries te vinden en natuurlijk kan een bezoekje aan het Manchester United Stadium Old Trafford niet ontbreken! Een echte aanrader is Chinatown, hier in Manchester vind je de grootste van Europa. Betreedt de prachtige Chinese poort die het grote Chinatown aankondigt en ontdek hier het oneindige aanbod van restaurants, bakkertjes, supermarkten en andere vormen van bedrijvigheid. Ben jij opzoek naar een echt avontuur? Duik onder het centrum van Manchester en ontdek hier tijdens een tour de rioolgangen die een grote rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de stad.

Het Ramada Manchester Salford Quays waar je zult verblijven ligt in het mooie Salford. Deze wijk ligt slechts 10 minuten buiten het stadscentrum van Manchester en is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die de grote stad, maar ook het eromheen liggende gezellige Engeland wilt verkennen. Deze wijk bezit over vele mooie parken en ligt onder andere in de buurt van Old Trafford, het Imperial oorlogsmuseum North en het Romeins fort Castlefield. Je zeer goed beoordeelde en milieuvriendelijke 4-sterren hotel beschikt onder andere over een restaurant, bar/lounge en gratis WiFi.

Vliegen doe je 23 januari met Ryanair vanaf Eindhoven. Na een dik uur al zul je aankomen in Manchester waarna ik je aanraad met het openbaar vervoer naar je hotel te reizen.

Boek deze super deal snel en ontdek het mooie Engeland! 

Europe_UK_Manchester_Football

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

Manchester expedia e150

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)