Ben jij het een beetje zat om elke keer naar één van de bekendere plaatsen te gaan en wil je een keer wat anders proberen? Dan is Manchester een hele goed plek voor je om te ontdekken! Het kan nu voor maar €194!

Manchester is een bijzonder veelzijdige stad. Bezoek de Manchester zoo en Old Trafford, de thuisbasis van voetbalclub Manchester United. Met bijzondere kunstgaleries, een historisch centrum en een rijk uitgaansleven hoeft u zich in deze stad geen moment te vervelen. En binnen een uur zit u aan de prachtige Engelse kust waar u even heerlijk uit kunt waaien.

Vertrekken doe je op 12 juni 2015 vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Manchester, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 97% beoordeelde: The Ainscow Hotel & Spa. Dit hotel beschikt o.a. over een spa en andere prachtige faciliteiten. Verblijven doe je op basis van logies.

Ik raad je aan om snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_UK_Manchester_001

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Schermafbeelding 2015-03-24 om 10.17.12

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)