PRIJSVERLAGING: NU VOOR €130!!!

Marokko is een prachtige vakantiebestemming. Nu heb ik eens een andere stad voor je om te bekennen! Met deze super deal kan je puur Marokko ervaren…in Fés!

De op 2 na grootste stad van Marokko is weer een bloeiende vakantiebestemming! Niet zo gek, als je bedenkt wat voor een rijke geschiedenis Fés heeft. De medina van Fès el-Bali (het oude Fez) is de grote troef van de stad: jouw zintuigen worden flink geprikkeld met een wirwar van smalle straatjes en overdekte bazaars, barstend van eetkraampjes, ambachtelijke werkplaatsen, moskeeën en een eindeloze parade van mensen. Er nog veel meer te zien, bewonder bijvoorbeeld de architectuur van Medersa Bou Inania, een van de oudste en mooiste universiteiten uit de Marinid dynastie. Bezoek ook de Kairaouine moskee: de grootste moskee van Afrika en de oudste universiteit van de wereld! Of ga naar het Nejjarine Museum van houten kunsten voor een indrukwekkend plaatje.

Je zal op 25 januari 2015 met Ryanair vertrekken naar Fes, vanuit Eindhoven. Ik raad je aan hier de taxi te nemen naar het met een 9 beoordeelde Hotel Mounia, waar je zal verblijven op basis van halfpension. Dit top 3-sterrenhotel ligt in Fes Medina, met verschillende bezienswaardigheden op korte afstand zoals bijvoorbeeld het koninklijk paleis, Bab Semmarine en Parc Jnane Sbile. Hotel Mounia beschikt o.a. over 2 restaurants, een sauna en volledig uitgeruste spa -heerlijk! Ik heb al ingepakt, nu jij nog!

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Africa_Morocco_Fes_Medina

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_fes

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)