Heb jij altijd al eens naar een Noord-Afrikaans land gewild, maar wist je nooit waar je nou heen moest gaan? Neem dan eens een kijkje in Marrakech! Deze stad is erg in opkomst en is ook zeker een bezoekje waard! Je kan er nu al heen voor maar €163!

Marrakech is een stad gelegen in het binnenland van Marokko. In nog geen vier uur reis je vanuit Amsterdam naar deze Koningsstad. Het toerisme is een belangrijke bron van inkomsten voor deze sprookjesachtige stad. Wie naar Marrakech vliegt komt terecht in een positieve mix van het dagelijkse Marokkaanse leven vermengd met een rijk verleden, een heerlijke sfeer voor toeristen en enorm veel verborgen parels. De mooiste plekken in Marrakech vindt je verborgen in stegen en straten die in eerste instantie weinig bijzonders lijken te verhullen. Achter de vaak nietszeggende gevels vindt je de mooiste plekjes van Marrakech, zoals fantastische hotels waar je je in Arabische sferen kunt laten verwennen en winkels die wat betreft decor niet onder doen voor een paleis.

Vertrekken doe je op 09 maart vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Marrakech, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 75% beoordeelde: Hotel Meriem. Dit hotel beschikt o.a. over 2 restaurants, een buitenzwembad en een volledig uitgeruste spa. Verblijven doe je op basis van logies en ontbijt.

Ga jij genieten van deze prachtige stad? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

Africa_Marroco_Marrakech_dayview

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-11-22 om 10.51.00

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)