Als je dacht dat sprookjes niet bestaan ben je vast nog nooit naar Marrakech geweest. Als je hier rondloopt word je overspoeld met prachtige gezichten van machtige paleizen, soeks (markten) waar sieraden, kruiden en leer de kramen sieren en word je betoverd door de mystiek van deze koningsstad. Ga Marrakech verkennen, al haar smalle straatjes, prachtig gekleurde gebouwen en moskeeën en ga helemaal op in de magische sfeer!

Deze deal is inclusief:
– 3 nachten in Golden Tulip Farah****
– Dagelijks ontbijt
– Welkomstdrankje
– Retourvlucht Eindhoven/Düsseldorf Weeze/Amsterdam – Marrakech
– Bij vertrek vanaf Eindhoven of Düsseldorf Weeze: 10 kg handbagage en 1x kleine handbagage 
– Bij vertrek vanaf Amsterdam: 10 kg handbagage

Op een datum naar keuze tussen 30 april en 30 oktober 2015 vertrek je vanuit Amsterdam, Eindhoven of Düsseldorf Weeze naar Marrakech met een nader bekend te maken vliegtuigmaatschappij. Ik adviseer je de taxi te nemen naar het met een 7,5 beoordeelde Golden Tulip Farah, waar je zult verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit goed beoordeelde 4-sterrenhotel ligt in een bruisende omgeving en beschikt over o.a. 2 restaurants, een zwembad en verschillende sportfaciliteiten.

Ik adviseer je snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

KnipselTVB1

Boek nu deze deal! Meer Marrakech Deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

KnipselMARRAKECH

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)