UPDATE: Deze deal is nog scherper geworden!

Voor maar €8 meer blijf je nu geen 8 dagen maar 9 dagen!!!

Je volgende week doorbrengen in de parel van Marokko? Dat kan met deze deal al voor de ongelofelijke €184!

Marrakech, ook wel de Rode Stad genoemd, is de laatste jaren helemaal hot. De stad is schitterend gelegen aan de voet van het Atlasgebergte en onderverdeeld in een Medina, het oude deel van de stad, en een modern stadsdeel, Gueliz. Wandel door deze stadsdelen en ontdek de authentieke nauwe straatjes en pleinen, waar werkplaatsen voor vele soorten kunstvaardigheid te vinden zijn. De Medina zit vol met café’s, bistro’s en restaurants.

Bezoek ook Djemaa el Fna, het grote marktplein in de Medina van de oude stad. Hier vind je veel kraampjes slangenbezweerders, jongetjes met aapjes aan kettingen en nog veel meer verkopers in kleurige kostuums. De voedselkraampjes zijn ideaal om tegen lage prijs heerlijke traditionele Marrokaanse gerechten te eten. ’s Avonds is dit plein ook gevuld met verhalenvertellers, dansjongens, magiërs en verkopers van traditionele medicijnen. Ben jij al benieuwd naar deze betoverende stad?

Hotel Oudaya bevindt zich in hartje Marrakech en op wandelafstand van het eerder genoemde Djemaa el Fna plein. Je krijgt hier elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet en het van het aangeboden 3-gangenmenu kun je naar keuze ’s middags of ’s avonds genieten, net wat jou uitkomt.

Vliegen doe je 25 november met Transavia vanuit Amsterdam.

Boek deze deal snel, zodat jij volgende week al van deze geweldige stad kunt genieten. 

Africa_Marroco_Marrakesh_Night

Boek deze fantastische deal nu! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-20 at 3.48.40 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)