Update: nu beschikbaar voor €162

Zoek je een citytrip naar Marseille? Ik heb zojuist op de website van Expedia.nl een zeer goede deal gevonden naar deze geweldige Franse stad. Een 4 daagse reis inclusief vluchten en een top 4 sterren hotel voor maar €162 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrekken doe je hier op 15 mei vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Marseille en na aankomst raad ik je aan de speciale airportbus te nemen. Na aankomst ga je naar het 4 sterren en met 88% beoordeeld: Suite Affaire Marseille Vieux Port. Dit hotel ligt midden in het centrum van de stad en dicht bij het strand. Vanuit hier zul je zonder moeite de stad kunnen verkennen en lekker genieten van alles wat Marseille je te bieden heeft.

Let op dat de beschikbaarheid erg beperkt is en ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken. Is het zo dat je met meer of minder mensen wilt reizen en/of op een andere datum? Pas het dan gewoon aan en kijk of het beschikbaar is.

Artikelbild_Frankreich_Cote_ d'_Azur_2

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

marseille 4 dagen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)