Ben jij een persoon die al vaak op citytrip is geweest en die dus ook al alle bekende steden, zoals Londen, Parijs en Berlijn heeft gezien? Dan weet ik zeker dat je deze citytrip ook wel kunt waarderen! Voor maar €120 kun je 4 dagen naar Marseille!

Als je Marseille bezoekt, bevindt je je meteen in de oudste stad van Frankrijk en in een van de oudste steden van Europa. De stad heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 6de eeuw voor Christus. De haven heeft altijd het reilen en zeilen van de stad bepaald en hoewel de economische functie nu verdwenen is, is het nog steeds in ‘Le Vieux Port’ dat je het echte Marseille leert kennen. In de vele restaurants kun je niet alleen de authentieke sfeer van de stad proeven maar ook de heerlijkste verse visgerechten.

Vertrekken doe je op 12 december vanuit Eindhoven. Je vliegt met Ryanair naar Marseille, waarvandaan ik je aanraad een taxi te nemen of het openbaar vervoer te gebruiken. Het hotel waar je zal verblijven is het 3-sterren en met 8,5% beoordeelde: Appart City Marseille Euromed. Dit hotel beschikt onder andere over een wasserij, een bagageopslag en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van logies.

Ga jij deze prachtige stad verkennen? Wacht dan niet te lang met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_France_Marseille_cityview

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Schermafbeelding 2014-11-29 om 11.03.44

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)