Lekker shoppen ? Lekker genieten van de cultuur? Zin in lekker eten? Ga dan lekker naar Milaan! Ik heb zojuist op de website van Expedia een super lekkere citytrip naar deze stad gevonden voor 3 dagen inclusief vluchten en een lekker en centraal gelegen 4 sterren hotel voor maar 121

Vertrekken doe je op 3 april vanuit Eindhoven met Ryanair naar Milaan. Na aankomst raad ik je aan om met het OV richting de stad te gaan richting het centraal station. Want op maar 200 meter van het station ligt het 4 sterren: Hotel Windsor Milano waar je 2 nachten zult verblijven. Je slaapt in een standaard kamer inclusief gratis wifi en omdat je zo dicht bij het station zit kun je vanuit daar super makkelijk de hele stad verkennen.

Ben je op zoek naar een leuke citytrip naar Milaan dan is dit de deal voor jou. Het aantal plekken is erg beperkt dus ik raad je aan om gelijk te boeken.

Duomo di Milano

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Milaan expedia deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)