Milaan is ook nog een redelijk betaalbare bestemming voor een citytrip tijdens het paasweekend. Met vertrek vanuit Dusseldorf Weeze vlieg je op 18 april met Ryanair naar deze stad. Na aankomst raad ik aan dat je de airportbus neemt of een taxi richting het centrum van de stad. Je slaapt in het 3 sterren en met 83% beoordeelde Hotel Mythos.

Het hotel ligt dicht bij het centraal station van Milaan en bied je hiermee een perfecte positie om de stad te verkennen. Het hotel bied je gratis wifi aan zodat je al je fotos gelijk online kunt delen met de wereld. Ook kun je in de avond een lekker drankje doen in de bar van het hotel.

Prijzen voor het paasweekend liggen erg hoog en met deze Milaan deal voor maar €191 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen) heb je een geweldige deal te pakken! Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan gelijk te boeken op de website van Expedia.

Artikelbild_Mailand_Brunnen_Nachts

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

Milaan pasen

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)