Super super citytrip in de aanbieding! Je vliegt nu voor maar €129 naar Milaan waar je op basis van logies én ontbijt verblijft in een mooi en centraal gelegen 4 sterren hotel!

Milaan bezoeken is fantastisch. Deze op lifestyle gerichte stad heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannen citytrip. Geniet van lekkere hapjes en drankjes in een van de vele cafeetjes en wandel in de schemering door de mooiste straten en knusse binnenpleintjes en parken. De allerleukste terrasjes zijn te vinden in de wijk Zone Naviglio. Natuurlijk kun je in deze stad ook geweldig shoppen in een van de vele winkelstraten. Ook een beetje cultuur snuiven is hier zeker de moeite waard; de stad zit vol met mooie architectuur en kunst.

Het 4 sterren Hotel Ariosto is een perfect hotel om na een lange dag rondwandelen door de stad even helemaal in bij te komen. Het hotel is gelegen in het centrum van Milaan zodat er nooit ver gereisd zal hoeven worden. Je zult hier elke ochtend een lekker continentaal ontbijtje krijgen en daarnaast overdag gebruik kunnen maken van een bar/lounge en gratis WiFi.

Vliegen doe je 16 januari met Ryanair vanuit Eindhoven. Eenmaal aangekomen is het het snelst en makkelijkste om een taxi te nemen naar je hotel. Wil je liever wat geld besparen?Dan is het ook mogelijk om het openbaar vervoer te nemen.

Boek deze aanbieding op tijd; voor je het weet stijgen de prijzen weer en heb jij een fantastische trip misgelopen! 

Europe_Italy_Milan_001

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

milaan

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)